İZMİR / BUCA - Gazi Ortaokulu

Nis

İzmir´deki elemeleri şampiyon tamamlayarak Uşak´taki Badminton Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerine katılmaya hak kazanan erkek takımımız (Musa Demir, Arif Arda Çelik, Hüseyincan Kuru ve Arda Yıldırım), yarı finalleri de şampiyon tamamlayarak Isparta´dak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Sporcularımızı ve Öğretmenlerimiz Sevilay Şibil, Tülay Turan´ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

7/C sınıfı, sınıf öğretmenlerinin sürprizleriyle mektuplarına; mektup arkadaşlarına kavuştu.

Sağlıklı bir iletişim kurmak, Türkçe dersinde öğrendiğimiz bilgileri günlük hayatımızda pekiştirmek ve artık unutulumaya yüz tutmuş "mektuplaşma" güzelliğini canlı tutmak amacıyla yapılan bu sürprizden sınıfımız çok mutlu oldu. Elimizden geldiğince İşgören Osman Bakırcı Ortaokulu 7/D sınıfındaki arkadaşlarımızla mektuplaşmaya devam edeceğiz.

(Sınıfımızın mektup arkadaşlarımızla kavuşmasına vesile olan Türkçe Öğretmenimiz İlyas Eken´e teşekkür ederiz.)

Nis

Takımımız sağ-salim Uşak´a ulaştı ve ilk günü dinlenerek geçirdikten sonra maçlarını oynamaya başladılar. Maç sonuçlarını, turnuva bitiminde genel bilgi şeklinde paylaşacağız.

(Kapak fotoğrafının hikâyesi: Takımımızla birlikte kampta olan Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Tülay Turan ve Sevilay Şibil kendi dinlenme saatlerini, öğrencilerimizin maçlara sağlam bir şekilde çıkabilmelerini sağlamak için gün içinde gerekli gıda ihtiyaçlarını hazırlamakla geçiriyor.)

(Son fotoğrafta ise oyuncularımızdan Zeynep, rakibiyle selamlaşırken...)

Nis

İrem Nisa Kırmızıgül, Ekin Ulus, Melisa Aşur, Zeynep Feyza Şenol ve Sıla Korkmaz´dan oluşan badminton kız takımımız ile Musa Demir, Arif Arda Çelik, Hüseyincan Kuru ve Arda Yıldırım´dan oluşan badminton erkek takımımız, Beden Eğitimi Öğretmenlimiz Tülay Turan ve Sevilay Şibil eşliğinde Badminton Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri için Uşak´a gitti. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Nis

7/C sınıfı olarak başkasının çocuğunu kendi çocuğu gibi seven ender varlıklardan biri olan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlamıştık 24 Kasım´da. Bu kez bir farklılık yapalım dedik ve madalyonun diğer tarafını göstermek istedik. Ülkemizin karanlıklarına güneşten başka bir ışık kaynağı olmak için kendi ışığından vazgeçen öğretmenlerimizi andık.

Terör örgütü tarafından hain emeller uğruna şehit edilmiş öğretmenlerimiz. Daima aklımızda; kalbimizde. (Mekanları cennet olsun!)

Nis

6M sınıfı olarak, ülkemizin güvenliği için Afrin´de bulunan Mehmetçiklerimize birazcık moral verebilmek, sıkıntılarını unutturabilmek için mektup yazdık. Ailelerine olan özlemlerini az da olsa dindirebilmek, yazdıklarımızı okurken gönüllerinde bizden bir sevgi, yüzlerinde güzel bir tebessüm oluşturabilmek amacımız.Bizler burada rahat ve güven içindeysek biliyoruz ki onları sayesinde.