Kod Haftası 2023 - Cumhuriyetimizin 100. Yılında Uzayda Kodluyoruz.

AB Kod Haftası, programlama ve diğer teknolojik aktiviteler yoluyla yaratıcılığı, problem çözmeyi ve iş birliğini teşvik eden bir taban hareketidir. Buradaki amaç, programlamayı daha görünür kılmak, gençlere, yetişkinlere ve yaşlılara fikirleri kodlamayla nasıl hayata geçirdiğinizi göstermek, bu becerileri ortaya çıkarmak ve motive olmuş kişileri öğrenme amacıyla bir araya getirmektir.

7-22 Ekim tarihleri arasında “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” teması ile düzenlenen Kod Haftası 2023’ü, Kodla Büyü olarak Kodla Büyü Kod Haftası 2023 etkinliğini içeren modülümüzde 40 sahne ya da diğer bir deyişle 40 ders yer alıyor. Kolaydan zora doğru sıralanan dersler sayesinde farklı seviyelerdeki öğrencilerimizle ilgileri dağılmadan etkinliği tamamlamalarını planlıyoruz.

6/G, 6/I, 6/İ, 6/J sınıfları, öğretmenlerimiz Müşerref Ülker Şenol ve İzzettin Kurutkan eşliğinde bu etkinliğe katılacaklar.

Etkinliğin sitesindeki okulumuzla ilgili habere ulaşmak için tıklayınız.

Yayın: 13.10.2023 - Güncelleme: 15.10.2023 23:51 - Görüntülenme: 278