Okul Müdürümüz Yalçın Tirsi'nin Bayram ve Ara Tatil Mesajı

Ramazan Bayramı huzur demektir, ana baba, eş dost sıcağı demektir.  Bir odada toplanmış gurbetler, giderilmiş hasretler demektir. Çocuk sesleridir. Evi saran kahkahalardır.  Anne elinden börektir, dede elinden şekerdir.  Kardeş sevgisidir. Bayramlıktır en güzelinden. Bayram namazıdır; kapıda beklenilen babadır, atadır. Harçlıktır. Hatıralardır yâd edilen. “Nerede o eski bayramlar?”dır. Unutulan yakınlar, uzun zamandır aranmamış akrabalar, unutulmaya yüz tutmuş insani değerlerimizdir.

Paylaşmaktır ekmeği, neşeyi, sevgiyi. Mutluluktur kısacası. Güzeldir bayram sabahları. Vefayı hatırlatır belki de kaybetmek üzere olduğumuz ya da kaybettiğimiz insanlığımızı…

Sevgili meslektaşlarıma; değerli veli ve öğrencilerime, unutulan değerlerimizin uygulamadan eksik kalmadığı huzurlu bir bayram diliyorum.

Yayın: 05.04.2024 - Güncelleme: 05.04.2024 19:47 - Görüntülenme: 679