Etwinning Projemizin Logo Çalışması...

Projenin adı     : Architects of Our Heart Bridge

Projenin Amacı: Projemizin amacı öğrencilerimizin, kendi kültür ve medeniyetlerine katkı sağlayan, gönül coğrafyamızın önemli şahsiyetlerini tanımalarını sağlamak, bu şahsiyetlerin inşa ettiği değerleri tanımalarını sağlamak, bu şahsiyetlerin yer aldığı eserleri incelemektir. bu değerleri anlatır, öğrencilerimizin bu eserlerdeki değerleri öğrenerek içselleştirmelerini sağlamak, her ülkenin evrensel değerlerini eserlerine dahil eden yürekle etkileşime geçmektir. Dünyamızın önemli şahsiyetlerini ve eserlerini diğer ülkelerdeki öğrencilere tanıtmak ve öğrencilerimize evrensel değerlerin önemini anlatmak.

Yaş Aralığı: 9-13

Üyeler : Turkey(8), Romania(4), Republic of Moldova(1), Greece(1), Azerbaijan(1), Georgia(1)

Logo seçiminde oyunuzu kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yayın: 27.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 15:33 - Görüntülenme: 130